• IPA-Motorclub

  Welkom op de districtspagina van het district Motoclub

  Binnenkort hopen wij u op deze pagina meer informatie te kunnen bieden over het wel en wee van ons district. Maar zoals iedereen inmiddels weet hebben de Coronamaatregelen grote invloed op de planning van de activiteiten en ziet het er naar uit dat we pas na de zomermaanden wat meer vrijheid zullen krijgen.

  Op deze nieuwe website kunt u de geplande activiteiten straks in de algemene agenda vinden en alle IPA magazines en nieuwsbrieven van de sectie Nederland onder IPA nationaal > Magazines-Nwsbrf.
  In de rubriek nieuws zullen onder vermelding van het district of andere bronnen zoals IAC/IEB de nieuwsberichten verschijnen.

  Speciaal voor onze jongere leden hebben wij de keuze IPA Jong in het menu opgenomen. Daar zullen nieuwsberichten, verslagen en aankondigingen van activiteiten voor deze doelgroep worden ondergebracht.

  Nieuw is ook het digitaal in te vullen aanmeldingsformulier dat een koppeling heeft met de ledenadministratie in Sportlink. Dit scheelt de landelijke ledenadministratie veel tik werk en voorkomt ook fouten bij het overnemen van geschreven formulieren.

  Tot slot wordt er nog gewerkt aan het menu item Inloggen. Dit werkt nu nog niet en over de werking daarvan wordt u later geïnformeerd. 

 • Activiteiten 2022

  Dinsdag 22 februari 2022

  Tour provincie Limburg

  Een mooie rit door Noord-Limburg / Brabant met accent op de Peel en de Maas waarbij 2x de Maas met een veerpont wordt overgestoken. Voor een volledige beschrijving zie www.ipa-mc.nl/agenda

  Deelname mogelijk voor alle IPA leden.  Opgave van deelname voor IPA leden via de contactpagina en voor MC leden via het forum op www.ipa-mc.nl 

  10:00 - 16:00 uur

   

  Vrijdag 25 maart 2022

  Tour provincie Zuid Holland (met een stukje Noord-Holland)

  Een rondrit met start en einde in Zoetermeer waarbij de “Kop van de Haven” in IJmuiden wordt aangedaan. Het “Kopje van Bloemendaal" en de Amsterdamse Waterleidingduinen ontbreken hier niet.

  Voor een volledige beschrijving zie www.ipa-mc.nl/agenda Deelname mogelijk voor alle IPA leden. 

  Opgave van deelname voor IPA leden via de contactpagina en voor MC leden via het forum op www.ipa-mc.nl

  10:00 - 16:00 uur

   

  Zaterdag 9 april 2022

  District ledenvergadering IPA Motorclub met aansluitend een buffetlunch Echos De Landing, Deelenseweg 28, 6816 TS Schaarsbergen Voor een volledige beschrijving zie www.ipa-mc.nl/agenda Deelname uitsluitend IPA-MC leden en donateurs. 

  Opgave van deelname via het forum op www.ipa-mc.nl

  10:00 - 13:30 uur

   

  Zaterdag 9 april 2022

  Koude Potenrit vanuit

  Echos De Landing, Deelenseweg 28, 6816 TS Schaarsbergen Voor een volledige beschrijving zie www.ipa-mc.nl/agenda Deelname mogelijk voor alle IPA leden. 

  Opgave van deelname voor IPA leden via de contactpagina en voor MC leden via het forum op www.ipa-mc.nl

  14:00 - 17:00 uur

   

  Zaterdag 14 mei 2022

  Tour provincie Overijssel

  Details worden nog bekend gemaakt. Voor een volledige beschrijving zie www.ipa-mc.nl/agenda Deelname mogelijk voor alle IPA leden. 

  Opgave van deelname voor IPA leden via de contactpagina en voor MC leden via het forum op www.ipa-mc.nl

  10:00 - 16:00 uur