• Arnhem

  Welkom op de districtspagina van het district Arnhem

  Binnenkort hopen wij u op deze pagina meer informatie te kunnen bieden over het wel en wee van ons district. Maar zoals iedereen inmiddels weet hebben de Coronamaatregelen grote invloed op de planning van de activiteiten en ziet het er naar uit dat we pas na de zomermaanden wat meer vrijheid zullen krijgen.

  Op deze nieuwe website kunt u de geplande activiteiten straks in de algemene agenda vinden en alle IPA magazines en nieuwsbrieven van de sectie Nederland onder IPA nationaal > Magazines-Nwsbrf.
  In de rubriek nieuws zullen onder vermelding van het district of andere bronnen zoals IAC/IEB de nieuwsberichten verschijnen.

  Speciaal voor onze jongere leden hebben wij de keuze IPA Jong in het menu opgenomen. Daar zullen nieuwsberichten, verslagen en aankondigingen van activiteiten voor deze doelgroep worden ondergebracht.

  Nieuw is ook het digitaal in te vullen aanmeldingsformulier dat een koppeling heeft met de ledenadministratie in Sportlink. Dit scheelt de landelijke ledenadministratie veel tik werk en voorkomt ook fouten bij het overnemen van geschreven formulieren.

  Tot slot wordt er nog gewerkt aan het menu item Inloggen. Dit werkt nu nog niet en over de werking daarvan wordt u later geïnformeerd. 

 • Nieuwsbrief 1-2022 Politie Bigband Oost-Nederland

  Voor het lezen van de nieuwsbrief klik HIER

 • Annulering Jeu de boules kampioenschap

  I.v.m. de geldende COVID-19 maatregelen gaat het Jeu de boules kampioenschap niet door.

 • Klaverjassen / Rummikub

  KLaverjassen / Rummikub in de SIOS kantine in Velp
  Zaal open 18.30 uur, begin 19.00 uur.

  OPGAVE BIJ MARJO KOEHORST  via de mail  marjokoehorst@hotmail.com of 06-45625930

  Dinsdag, 1 maart 2022

  Dinsdag, 22 maart 2022

  Dinsdag, 29 maart 2022

  Dinsdag, 19 april 2022

  Dinsdag, 26 april 2022.

   *Tijdens deze activiteit gelden de basis Coronamaatregelen, zoals thuisblijven bij klachten, handen wassen, hoesten in de elleboog en de kantine wordt goed geventileerd.

  Activiteiten gaan door bij voldoende deelname.