• Arnhem

  Welkom op de districtspagina van het district Arnhem

  Binnenkort hopen wij u op deze pagina meer informatie te kunnen bieden over het wel en wee van ons district. Maar zoals iedereen inmiddels weet hebben de Coronamaatregelen grote invloed op de planning van de activiteiten en ziet het er naar uit dat we pas na de zomermaanden wat meer vrijheid zullen krijgen.

  Op deze nieuwe website kunt u de geplande activiteiten straks in de algemene agenda vinden en alle IPA magazines en nieuwsbrieven van de sectie Nederland onder IPA nationaal > Magazines-Nwsbrf.
  In de rubriek nieuws zullen onder vermelding van het district of andere bronnen zoals IAC/IEB de nieuwsberichten verschijnen.

  Speciaal voor onze jongere leden hebben wij de keuze IPA Jong in het menu opgenomen. Daar zullen nieuwsberichten, verslagen en aankondigingen van activiteiten voor deze doelgroep worden ondergebracht.

  Nieuw is ook het digitaal in te vullen aanmeldingsformulier dat een koppeling heeft met de ledenadministratie in Sportlink. Dit scheelt de landelijke ledenadministratie veel tik werk en voorkomt ook fouten bij het overnemen van geschreven formulieren.

  Tot slot wordt er nog gewerkt aan het menu item Inloggen. Dit werkt nu nog niet en over de werking daarvan wordt u later geïnformeerd. 

 • Muziekvrienden,


  Hierbij ontvangt u de
  derde Nieuwsbrief van 2022 waarin we u graag op de hoogte brengen van het laatste
  nieuws
  van onze BigBand.


  Op
  zaterdagmiddag 30 april jl. speelden we vanaf 16.00 uur in het park aan de Mesdagweg te Wolfheze ter
  gelegenheid van het 100 jarig bestaan van de Oranjevereniging aldaar.
  In een feestelijke ingerichte tent
  speelden we twee sets van drie kwartier
  voor een enthousiast publiek!

 • Huldiging jubilarissen 2020/2021

  Eindelijk na lange tijd weer een evenement en huldiging voor onze leden kunnen organiseren. Op tweede paasdag zijn onze jubilarissen uiteindelijk gehuldigd tijdens de paasbrunch. Dit is tweemaal uitgesteld in 2020 en 2021 i.v.m. de Coronapandemie.

  Was een na lange tijd in beperking enorm gezellig om elkaar weer eens te spreken.

 • Aanvullende info omtrent bezoek Nationale Taptoe Rotterdam op 11 september 2022