• Noord-Nederland

  Welkom op de districtspagina van het district Noord Nederland

  Binnenkort hopen wij u op deze pagina meer informatie te kunnen bieden over het wel en wee van ons district. Maar zoals iedereen inmiddels weet hebben de Coronamaatregelen grote invloed op de planning van de activiteiten en ziet het er naar uit dat we pas na de zomermaanden wat meer vrijheid zullen krijgen.

  Op deze nieuwe website kunt u de geplande activiteiten straks in de algemene agenda vinden en alle IPA magazines en nieuwsbrieven van de sectie Nederland onder IPA nationaal > Magazines-Nwsbrf.
  In de rubriek nieuws zullen onder vermelding van het district of andere bronnen zoals IAC/IEB de nieuwsberichten verschijnen.

  Speciaal voor onze jongere leden hebben wij de keuze IPA Jong in het menu opgenomen. Daar zullen nieuwsberichten, verslagen en aankondigingen van activiteiten voor deze doelgroep worden ondergebracht.

  Nieuw is ook het digitaal in te vullen aanmeldingsformulier dat een koppeling heeft met de ledenadministratie in Sportlink. Dit scheelt de landelijke ledenadministratie veel tik werk en voorkomt ook fouten bij het overnemen van geschreven formulieren.

  Tot slot wordt er nog gewerkt aan het menu item Inloggen. Dit werkt nu nog niet en over de werking daarvan wordt u later ge├»nformeerd. 

 • BUSREIS naar Hamburg (D)

  We gaan naar Hamburg.

  Nu de Corona Pandemie lijkt af te zwakken, hebben we het plan om van donderdag 28 oktober 2021 t/m zondag 31 oktober 2021 een reis naar de prachtige Hanzestad Hamburg te organiseren.

  We reizen weer met Autobusbedrijf Doornbos uit Groningen en onze vaste chauffeur Hans Kuipers. In Hamburg hebben we het mooie NH hotel Altona gekozen als overnachtingshotel.

  Zoals u van ons gewend bent vertrekken we vanuit Tynaarlo Stationsstraat 25, alwaar uw auto veilig geparkeerd staat op eigen terrein. Het vertrek staat gepland om 09.30 uur.

  We rijden rustig met geregeld een stop voor sanitaire en verzorging inwendige mens.

  Na het vertrek uit Tynaarlo rijden we naar Zuidbroek, alwaar bij hotel van der Valk ook een opstapmogelijkheid is, daarna rijden we via Nieuweschans naar Duitsland.

  Dan verlaten we de autobaan en rijden toeristisch verder naar Hamburg, alwaar we bij ons hotel rond 17.00 uur worden verwacht. Na het inchecken en koffers op de kamers, staat het diner voor ons klaar. De avond is voor iedereen vrij te besteden.

  De vrijdag en zaterdag zal door onze vrienden van IPA Hamburg worden ingevuld, we maken een tour door Hamburg met zijn vele toeristische attracties en ook de haven waar grote zeeschepen aanleggen zal ik proberen in het programma te krijgen.

  De Hanzestad Hamburg is een oude handelsstad met vele grote gebouwen en parken, ook het Theater met de musicals van Joop van der Ende zijn een begrip in Hamburg.

  Dus eigenlijk is er van alles te doen in deze wereldstad en een bezoek meer dan waard.

  En zo wordt het dan weer zondag en tijd om te vertrekken richting Nederland, ook deze reis zullen we weer toeristisch proberen te houden met een bezoek aan Bremen, indien mogelijk.

  Daarna rijden we door naar Zuidbroek, alwaar bij Hotel van der Valk een koud warm buffet als afscheidsdiner op ons wacht.

  Na afloop van het diner nemen we dan afscheid van de eerste gasten en rijden terug naar Tynaarlo en verlaten we de bus en stappen in onze auto naar huis, met een mooie herinnering aan een weer goed verlopen IPA reis.

  Wat gaat deze reis kosten;

  Deze reis kost 390,00 Euro p.p. en bij de prijs inbegrepen is de reis, het hotel op basis van Logies ontbijt en diner, het afscheidsdiner in Zuidbroek.

  Drankjes, lunches en eventuele entreegelden zijn voor eigen rekening, tenzij anders wordt aangegeven.

  Aanmelding voor deze reis kan door overmaking van het verschuldigde bedrag op rekeningnr.  NL26 RABO 0153 7424 53 t.n.v. IPA Nederland o.v.v. Reis Hamburg.

  ( Let op: dit is een nieuw rekeningnummer)

  Natuurlijk rijden we alleen als het Corona veilig is in Nederland en Duitsland

  De reisco├Ârdinator,

  Bert Holterman

  Contact: reiscoordinator-noord-nederland@ipa-nederland.nl