• Oost-Nederland

  Welkom op de districtspagina van het district Oost Nederland

  Binnenkort hopen wij u op deze pagina meer informatie te kunnen bieden over het wel en wee van ons district. Maar zoals iedereen inmiddels weet hebben de Coronamaatregelen grote invloed op de planning van de activiteiten en ziet het er naar uit dat we pas na de zomermaanden wat meer vrijheid zullen krijgen.

  Op deze nieuwe website kunt u de geplande activiteiten straks in de algemene agenda vinden en alle IPA magazines en nieuwsbrieven van de sectie Nederland onder IPA nationaal > Magazines-Nwsbrf.
  In de rubriek nieuws zullen onder vermelding van het district of andere bronnen zoals IAC/IEB de nieuwsberichten verschijnen.

  Speciaal voor onze jongere leden hebben wij de keuze IPA Jong in het menu opgenomen. Daar zullen nieuwsberichten, verslagen en aankondigingen van activiteiten voor deze doelgroep worden ondergebracht.

  Nieuw is ook het digitaal in te vullen aanmeldingsformulier dat een koppeling heeft met de ledenadministratie in Sportlink. Dit scheelt de landelijke ledenadministratie veel tik werk en voorkomt ook fouten bij het overnemen van geschreven formulieren.

  Tot slot wordt er nog gewerkt aan het menu item Inloggen. Dit werkt nu nog niet en over de werking daarvan wordt u later geïnformeerd. 

 • Gezellige puzzelrit omgeving Brummen en Voorst 10 oktober

   

  Op zondagmiddag 10 oktober maart organiseert de IPA een puzzelrit van ongeveer 30 km in het prachtige gebied rond Brummen en Voorst. De tocht kan worden gemaakt per fiets, auto, motor of scooter. Het is geen moeilijke tocht…. Je vindt altijd de weg naar de finish.

  Het hele gezin kan eraan meedoen en elk team krijgt een prijs.

  Onderweg en aan het eind van de rit wordt gezorgd voor wat te drinken en iets lekkers.

   

   

  Kosten
  Voor IPA-leden van de vier oostelijke districten gratis.
  Voor anderen € 5,00 p/p.

  Aanmelden
  Voor 15 maart bij Adri van Amelsvoort, e-mail: pm-oost-nederland@ipa-nederland.nl.

  Let op
  Bij gevaarlijke weersomstandigheden of te weinig deelnemers wordt de puzzelrit geannuleerd.

 • Herfstwandeling en jaarlijkse maaltijd in Dalfsen 7 november

   

  Nader bericht over deze activiteiten volgt. Noteer de datum vast in je agenda.