• Limburg-Zuid

  Welkom op de districtspagina van het District Limburg-Zuid.

  Het kalenderjaar 2023 loopt ten einde. Ik weet niet hoe jullie dit jaar hebben beleefd, maar voor mijn gevoel is het omgevlogen.

  Een jaar vol van IPA-activiteiten in ons District en natuurlijk ook bij onze Euregio partners. Met veel plezier kijk ik graag terug wat er dit jaar allemaal is gebeurd en gerealiseerd. Een behoorlijke aanwas van nieuwe leden, helaas ook het afscheid van leden en na onze District Ledenvergadering, ook twee nieuwe jonge bestuursleden. Zoals ik al vaker memoreerde, IPA Limburg-Zuid leeft!

  Aan het eind van het jaar past het om even terug te kijken wat er allemaal is gebeurd. De wereld wordt geconfronteerd met afschuwelijke oorlogen, pijn, verdriet en verderf bij heel veel onschuldige mensen. Het maakt niet uit aan welke kant je staat. De onschuldigen zijn altijd de dupe. In ons eigen land heeft de regering het laten afweten. Door de val van het kabinet en de verkiezingen is er een nieuwe kans. Een kans op een betere wereld om te beginnen in ons eigen land.

  Kijk ook op het activiteitenoverzicht voor het kalenderjaar 2024. Heel veel activiteiten die onze leden en toekomstige leden zullen aanspreken.

  Het nieuwe jaar luiden wij in met onze traditionele Nieuwjaarsborrel. Een feestje met geweldige life muziek, lekkere hapjes en drankjes, allemaal op kosten van IPA Limburg-Zuid. Nee, geen oubollig Nieuwjaars samenzijn, maar gewoon lekker feesten om zo het nieuwe jaar, vol van uitdagingen, in te zegenen.

  IPA is een vereniging waar altijd nieuwe zaken aan de orde zijn. Steeds zal onze secretaris met mailberichten onze leden op de hoogte houden. En in ons blad de Kroniek staan deze ontwikkelingen eveneens vermeld, naast verslagen van de gehouden activiteiten en een vooruitblik op de aanstormende gebeurtenissen.

  Wij wensen jullie hele fijne feestdagen in de feestmaand december, een goede feestelijke jaarwisseling en een gezond en veilig 2024.

  Hiernaast wil ik graag iedereen van harte uitnodigen om samen met ons de vriendschap van collega’s in onze bijzondere beroepsgroep te vieren als lid van IPA Limburg-Zuid. Weet, jullie zijn van harte welkom.

   

  Groet                                                

  Frans Mouchart

  Voorzitter

 • 2024 Activiteiten Limburg-Zuid

  Hieronder vind je de 2024 Activiteitenagenda voor de IPA-district Limburg-Zuid

  Klik hier

  2024 Activiteiten Limburg-Zuid

  Hieronder vind je de 2024 Activiteitenagenda voor de IPA-district Limburg-Zuid

  Klik hier