• Brabant-Oost

  Welkom op de districtspagina van het district Brabant-Oost

  Binnenkort hopen wij u op deze pagina meer informatie te kunnen bieden over het wel en wee van ons district. Maar zoals iedereen inmiddels weet hebben de Coronamaatregelen grote invloed op de planning van de activiteiten en ziet het er naar uit dat we pas na de zomermaanden wat meer vrijheid zullen krijgen.

  Op deze nieuwe website kunt u de geplande activiteiten straks in de algemene agenda vinden en alle IPA magazines en nieuwsbrieven van de sectie Nederland onder IPA nationaal > Magazines-Nwsbrf.
  In de rubriek nieuws zullen onder vermelding van het district of andere bronnen zoals IAC/IEB de nieuwsberichten verschijnen.

  Speciaal voor onze jongere leden hebben wij de keuze IPA Jong in het menu opgenomen. Daar zullen nieuwsberichten, verslagen en aankondigingen van activiteiten voor deze doelgroep worden ondergebracht.

  Nieuw is ook het digitaal in te vullen aanmeldingsformulier dat een koppeling heeft met de ledenadministratie in Sportlink. Dit scheelt de landelijke ledenadministratie veel tik werk en voorkomt ook fouten bij het overnemen van geschreven formulieren.

  Tot slot wordt er nog gewerkt aan het menu item Inloggen. Dit werkt nu nog niet en over de werking daarvan wordt u later geïnformeerd. 

 • Kampeerweekend 2022

  Helaas moeten wij u berichten dat in 2022 geen kampeerweekend wordt georganiseerd. Enerzijds omdat tal van reguliere deelnemers niet meer kamperen en anderzijds omdat er zich helaas geen ( jongere ) belangstellenden kenbaar hebben gemaakt.

  De kampeerdagen in het eerste weekend van september waren steeds erg gezellig. Er werden vrijblijvende activiteiten georganiseerd en de deelnemers waren enthousiast.

  Mogelijk kan een dergelijk evenement in de toekomst weer georganiseerd worden. We denken daarbij ook aan mogelijkheden voor gezinnen met jonge kinderen.

  Voorlopig kunnen we belangstellenden alleen maar verwijzen naar de mogelijkheid voor deelname bij andere IPA districten.

  Heeft u vragen of suggesties, graag een mail aan Wim van Stiphout,

  Email ambulant-brabant-oost@ipa-nederland.nl