• Brabant-Oost

  Welkom op de districtspagina van het district Brabant-Oost

  Binnenkort hopen wij u op deze pagina meer informatie te kunnen bieden over het wel en wee van ons district. Maar zoals iedereen inmiddels weet hebben de Coronamaatregelen grote invloed op de planning van de activiteiten en ziet het er naar uit dat we pas na de zomermaanden wat meer vrijheid zullen krijgen.

  Op deze nieuwe website kunt u de geplande activiteiten straks in de algemene agenda vinden en alle IPA magazines en nieuwsbrieven van de sectie Nederland onder IPA nationaal > Magazines-Nwsbrf.
  In de rubriek nieuws zullen onder vermelding van het district of andere bronnen zoals IAC/IEB de nieuwsberichten verschijnen.

  Speciaal voor onze jongere leden hebben wij de keuze IPA Jong in het menu opgenomen. Daar zullen nieuwsberichten, verslagen en aankondigingen van activiteiten voor deze doelgroep worden ondergebracht.

  Nieuw is ook het digitaal in te vullen aanmeldingsformulier dat een koppeling heeft met de ledenadministratie in Sportlink. Dit scheelt de landelijke ledenadministratie veel tik werk en voorkomt ook fouten bij het overnemen van geschreven formulieren.

  Tot slot wordt er nog gewerkt aan het menu item Inloggen. Dit werkt nu nog niet en over de werking daarvan wordt u later geïnformeerd. 

 • Motortoertocht

  Motorrijdende IPA leden worden uitgenodigd om deel te nemen aan een mooie motortoertocht op zaterdag 2 oktober a.s.
  Ook niet-IPA leden met opsporingsbevoegdheid en die bij betreffende dienst werken zijn als introducé van harte welkom.
  De rit zal ongeveer 225 kilometer lang zijn. Uiteraard met koffie- en lunchpauze.
  We komen die dag om 09.00 uur samen bij café-restaurant Lekkerr, Frans van Nunenstraat 1 te Steensel en vertrekken van daar uit in groepjes van maximaal zes.

  De verwachting is dat we omstreeks 17.00 uur weer terug zijn.
  IPA Brabant Oost trakteert op een kop koffie met wat lekkers erbij. De kosten van de lunch zijn voor jezelf.
  Nadere bijzonderheden en de route (GPX) worden later verstrekt.
  Bij extreem- of regenachtig weer gaat de rit op die datum niet door.
  Je kunt je opgeven bij Wim van Stiphout via mail wvst51@gmail.com

  Voor nadere informatie of vragen kun je ook bellen 06-37383088