• 10-11-12 mei 2024, het 25 jarig jubileumweekend van de IPA Motorclub NL is een feit.

  Het weekend werd gevierd bij het Groepshotel Landgoed Leudal in Haelen, waar onze leden en buitenlandse motorvrienden uit Engeland, Duitsland, België, Luxemburg en Schotland waren ondergebracht.

  In 1999 was een groep enthousiaste IPA motorrijders bezig met het plan voor een landelijke Motorclub op te richten die onder de gedachte van IPA Nederland zou gaan rijden, namelijk: “rijden in Vriendschap” – “Rajdi en Amikeco”. Dit plan werd omgezet in daadkracht en onze Motorclub was geboren met toestemming van het toenmalige Landelijk Bestuur van de IPA. 

  Een van de mooie zaken is dat onze IPA Motorclub ook fungeert als ambassadeur voor IPA Nederland in het buitenland, hetgeen te zien is aan het aantal buitenlandse IPA motorvrienden dat erbij was dit weekend. 

  Zaterdag hebben we mooie motortochten gemaakt door Noord-Limburg en Duitsland, waarbij de keuze 150-200 of 250 kilometer was, en dit bij een geweldig weertje. 

  Aansluitend hebben we een top BBQ samen gehad, samen met Kees van het Landelijk Bestuur en Gerard met Suzanne, onze uitgever van het mooie clubblad. Hierbij werden alle extra gasten en alle deelnemers voorzien van een herinneringsoorkonde. 

  Al met al, een geweldig weekend, waar we allemaal voldaan en blij op terug kunnen kijken.