• Zeeland-West-Brabant

  Welkom op de districtspagina van het district Zeeland West Brabant

  Binnenkort hopen wij u op deze pagina meer informatie te kunnen bieden over het wel en wee van ons district. Maar zoals iedereen inmiddels weet hebben de Coronamaatregelen grote invloed op de planning van de activiteiten en ziet het er naar uit dat we pas na de zomermaanden wat meer vrijheid zullen krijgen.

  Op deze nieuwe website kunt u de geplande activiteiten straks in de algemene agenda vinden en alle IPA magazines en nieuwsbrieven van de sectie Nederland onder IPA nationaal > Magazines-Nwsbrf.
  In de rubriek nieuws zullen onder vermelding van het district of andere bronnen zoals IAC/IEB de nieuwsberichten verschijnen.

  Speciaal voor onze jongere leden hebben wij de keuze IPA Jong in het menu opgenomen. Daar zullen nieuwsberichten, verslagen en aankondigingen van activiteiten voor deze doelgroep worden ondergebracht.

  Nieuw is ook het digitaal in te vullen aanmeldingsformulier dat een koppeling heeft met de ledenadministratie in Sportlink. Dit scheelt de landelijke ledenadministratie veel tik werk en voorkomt ook fouten bij het overnemen van geschreven formulieren.

  Tot slot wordt er nog gewerkt aan het menu item Inloggen. Dit werkt nu nog niet en over de werking daarvan wordt u later geïnformeerd. 

 • Districtsvergadering IPA district Zeeland-West-Brabant 13 april 2022

  Tijdens de vergadering werd verantwoording afgelegd over het afgelopen jaar wat betreft de activiteiten, de financiën, jaarverslagen van de secretaris en ledensecretaris en eindredacteur van het kwartaalbulletin.

  Er werden ook jubilarissen gehuldigd voor hun 50-jarig, 40-jarig en 25-jarig lidmaatschap (zie collage jubilarissen).

  Het voltallige bestuur tot 13 april, met aftredend voorzitter Kees Adamczak en een foto van het nieuwe bestuur, met de nieuwe bestuursleden Jeffry Verdult (jongerencontact) en Arie Graafland (voorzitter).

 • Het bestuur