• Het-Groene-Hart

  Welkom op de districtspagina van het district Het Groene Hart

  Binnenkort hopen wij u op deze pagina meer informatie te kunnen bieden over het wel en wee van ons district. Maar zoals iedereen inmiddels weet hebben de Coronamaatregelen grote invloed op de planning van de activiteiten en ziet het er naar uit dat we pas na de zomermaanden wat meer vrijheid zullen krijgen.

  Op deze nieuwe website kunt u de geplande activiteiten straks in de algemene agenda vinden en alle IPA magazines en nieuwsbrieven van de sectie Nederland onder IPA nationaal > Magazines-Nwsbrf.
  In de rubriek nieuws zullen onder vermelding van het district of andere bronnen zoals IAC/IEB de nieuwsberichten verschijnen.

  Speciaal voor onze jongere leden hebben wij de keuze IPA Jong in het menu opgenomen. Daar zullen nieuwsberichten, verslagen en aankondigingen van activiteiten voor deze doelgroep worden ondergebracht.

  Nieuw is ook het digitaal in te vullen aanmeldingsformulier dat een koppeling heeft met de ledenadministratie in Sportlink. Dit scheelt de landelijke ledenadministratie veel tik werk en voorkomt ook fouten bij het overnemen van geschreven formulieren.

  Tot slot wordt er nog gewerkt aan het menu item Inloggen. Dit werkt nu nog niet en over de werking daarvan wordt u later geïnformeerd. 

  Zie ook onze facebook pagina : Het Groene Hart

 • Kerstreis 2021 IPA Het Groene Hart

   

  Beste IPA Leden. Na een zeer succesvolle tweedaagse reis naar Gent in België en de BBQ met Boottocht in Reeuwijk is het nu weer tijd om zoals in voorgaande jaren een kerstreis te organiseren. In tegenstelling van voorgaande jaren zal het nu een 1 daagse reis worden maar deze zal zeker niet minder worden.

  Het ligt in de planning om deze reis, bij voldoende belangstelling, op 27 november 2021 te organiseren. De bedoeling is om met de bus van ZDS naar Oberhausen te gaan om aldaar de kertmarkt te bezoeken. In Oberhausen ligt het winkelcentum "Centro" Dit is een centrum met heel veel winkels waar in en omheen een kerstmarkt is. 

  Als dit, afhankelijk van het Corona gebeuren, doorgang kan vinden, is het de bedoeling om deze kerstreis op zaterdag 27 november 2021 te organiseren. Het vertrek met de ZDS bus zal weer plaats vinden vanaf het hoofdbureau van politie Burgemeester Patijnlaan 35 te Den Haag. We vertrekken daar om 7.30 uur en zullen op weg gaan naar Oberhausen. Onderweg natuurlijk eerst een bakje koffie met gebak.

  Na aankomst in Oberhausen kan een ieder gaan en staan waar hij/zij wil. Aan het einde van de middag rond 16.00 uur zullen we weer met de bus vertrekken richting Harmelen. Onderweg zoals u van ons gewend mag zijn, gaan we het afsluiten met een koud/warm buffet bij het Wapen van Harmelen.

  Na afloop van het diner een bakje koffie en dan weer moe en voldaan in de bus voor het laatste stukje richting Den Haag. Dit alles kunnen wij u namens de IPA evenementencommissie aanbieden voor 25 euro p.p voor een lid van de IPA en 35 euro voor één introducé.

  Per IPA lid kan één introducé worden aangemeld. Mocht er nog voldoende vrije plaatsen in de bus zijn, is het mogelijk om een tweede introducé aan te melden. Ook voor deze reis is het motto vol is vol.  Ook zult u zelf voor een reisverzekering moeten zorgen. Uw reservering is pas defenitief door betaling van het verschuldigde op rekeningnummer van de evenementencommissie IPA Het Groene Hart. NL33RABO0336499639, met de vermelding kerstreis 2021.

  Met vriendelijke groet namens de evenementencommissie,

  Cor Koopman

  Jan Heidelberg

  Jan van Steenbergen.