IPA Logo MENU
Inloggen

Zeeland-West-Brabant

Welkom bij het district Zeeland-west-brabant

Leden van de voormalige districten de Baronie van Breda en Zeeland  moeten voor inloggen gebruik maken van de gebruikersnaam lidnummer/ZWB in plaats van /BVB of /ZLD 

---------------------------------------------------------------------------------

Het district Zeeland-West-Brabant is op 1 januari 2018 ontstaan uit de fusie van de districten Zeeland (opgericht 16 oktober 1979) en Baronie van Breda (opgericht 8 maart 1977). Beide besturen zijn geïntrigeerd in een nieuw bestuur. Het district kent ruim 360 leden. Zeeland en West-Brabant behouden beide een activiteiten commissie.

Ledenbestand

Het nieuwe district Zeeland-West-Brabant kent nu 360 leden die werkzaam zijn (geweest) bij Politie-eenheid Zeeland-West-Brabant (ZWB) en bij de Koninklijke Marechaussee. Enkele leden werk(t)en bij opsporingsdiensten als AID, ECD, nationale politie, justitie en douane.

Vergaderlocatie van het district Zeeland-West-Brabant is het Verzamelgebouw van de politie aan de Mijkenbroek 31 te Breda.

Ons clubgebouw is “De Toss”, gelegen aan de Valkenierslaan 285 te Breda.

Via de landelijke website www.ipa-Nederland.nl kan je het district Zeeland-West-Brabant selecteren en vind je  zo actuele informatie  over komende of gedane activiteiten.
Voor leden bestaat sinds medio 2014 de mogelijkheid om in te loggen op MIJN IPA en gebruik te maken van de extra faciliteiten die IPA-Nederland  biedt.

Ook beschikt ons district over een Facebookpagina. Het betreft een besloten groep. Eerst vriend worden is dus een vereiste om die te kunnen bekijken!

Ook verschijnt er enkele malen per jaar een districtsblad en af en toe een nieuwsbrief. Alle leden en geïnteresseerden worden zo actueel op de hoogte gehouden van de te ondernemen activiteiten, ter zake dienende onderwerpen en ontwikkelingen

De inzet van het district is om meer jonge leden te werven en bij de IPA activiteiten te betrekken. Een activiteit die in 2005 is ingezet (in Brabant) en geleid heeft tot een toename van vooral jonge leden. Verder organiseert het bestuur jaarlijks een aantal educatieve-, ontspannende- en leerzame activiteiten voor de leden, partners en de kinderen. Dit om de onderlinge band te verstevigen cq aan te trekken. Daarbij zijn introducés vaak van harte welkom!

Het bestuur onderhoudt nauwe banden met het landelijk bestuur en het nabuur district Brabant-Oost. De kwartaaluitgave van het IPA-bulletin is uit deze samenwerking voortgekomen.

VAN HARTE WELKOM IN ONS DISTRICT!!


Nieuws

Via ACP Young / IPA In gesprek met cyber-specialist (DCSC)

Mustafa is opgeleid als forensisch onderzoeker en werkt inmiddels al jaren voor het Defense Cyber…

verder lezen »

Uitnodiging 27 ste IPA Campertreffen 2021 Duitse sectie, Verbindunsstelle Kempten

De Verbindunsstelle Kempten (D) heeft het genoegen u uit te nodigen voor het 27 ste…

verder lezen »

Agenda

Helaas, er zijn momenteel geen evenementen.

Menu

Landelijke homepage

Lid worden

Bent u nog geen lid van IPA? U kunt uw lidmaatschap aanvragen door op onderstaande knop te klikken.

IPA lidmaatschap