• Welkom op de districtspagina van het district Utrecht.

  Het district Utrecht werd opgericht op 7 mei 1962 en behoort momenteel met ongeveer 375 leden tot een van de grotere districten van IPA-Nederland. Samen met het district Gooi- en Vechtstreek behelzen deze twee districten nagenoeg de omgevings-contouren van de Politie Eenheid Midden Nederland.

  Het bestuur probeert haar leden middels een “Nieuwsbrief” die zeker 4x - indien noodzakelijk meerdere keren - per jaar verschijnt, op de hoogte te houden van het reilen en zeilen van het district Utrecht in het bijzonder en IPA-Nederland in het algemeen. Ook heeft het district voor leden een besloten Facebook-pagina. https://www.facebook.com/groups/410785420840850/?ref=share_group_link

  Door het bestuur worden jaarlijks diverse activiteiten georganiseerd waar de leden aan kunnen deelnemen. Op deze pagina zullen regelmatig deze activiteiten te lezen zijn. Voor leden is ook een besloten gedeelte beschikbaar waarbij ingelogd moet worden.

  Het district Utrecht heeft al sinds 1967 internationale betrekkingen met de IPA-Verbindungsstelle Siegburg in Duitsland. https://ipa-siegburg.de/

  Het bestuur wenst u veel leesplezier met deze pagina en de verder aanwezige districtspagina’s.

  Mocht u verdere informatie willen, dan kan er contact opgenomen worden met onze secretaris via het e-mailadres utrecht@ipa-nederland.nl.

  Het bestuur IPA-Utrecht

  Nog geen lid van IPA maar wilt u dat wel worden? Dan kunt u hiervoor terecht op de hoofdpagina van IPA-Nederland, onder het kopje “Lid worden” > “Aanmelden”.

  https://www.ipa-nederland.nl/inschrijfformulier