IPA Logo MENU
Inloggen

Rotterdam

IPA Rotterdam zoekt bestuursleden

Het bestuur van IPA Rotterdam is het afgelopen jaar flink vernieuwd, en zit vol nieuwe plannen en idee├źn. Maar ze hebben nog wat versterking nodig in de vorm van een secretaris. Je staat daar natuurlijk niet alleen in en wordt aan alle kanten ondersteund door de rest van het bestuur.

Ook wil de huidige eindredacteur van het IPA blad (dat door IPA Rotterdam nog steeds op papier wordt verspreid) graag een stapje terug doen. Dus heb jij affiniteit met media en de Politie, meldt je dan aan als redacteur. Tim zal je natuurlijk assisteren zo lang als nodig om alles onder de knie te krijgen.

Meer informatie omtrent een van de beide bestuursfuncties? Neem dan even contact op met de voorzitter Ton Rappa via mailadres: tronix3068@rappanet.com

Wat is Actueel bij IPA Rotterdam?

Onder dit kopje vindt u wat I.P.A. Rotterdam op dit moment bezighoudt.

De leuke feestelijkheden die we aan het organiseren zijn, maar helaas ook de verdrietige overlijdensberichten die binnen komen.

We zijn helaas een vereniging die, net als de samenleving, vergrijst. Maar we zijn nog wel meer dan springlevend en nog altijd een uiterst warme eensgezinde en gezellige familie.

Een familie waarin we met gemeend verdriet afscheid nemen van bestaande leden en tegelijkertijd nieuwe leden warm welkom heten. We komen samen in vriendschap. Voor altijd.

 

Politiediensten in Rotterdam

Wilt u meer weten over de Politiediensten in Rotterdam ?

Klik HIER en bezoek een pagina vol met informatie daarover!

Menu

Landelijke homepage

Lid worden

Bent u nog geen lid van IPA? U kunt uw lidmaatschap aanvragen door op onderstaande knop te klikken.

IPA lidmaatschap