• Beste IPA-vrienden,

  Hieronder vindt u een aankondiging over het evenement "PLANT a TREE-GREEN IPA", georganiseerd door het S.C.C. GREEN IPA-projectteam.

  Op 22  april is het de Dag van de AardeTer ere van deze dag organiseert de Sociaal-culturele Commissie Green IPA Project een wereldwijd evenement "PLANT a TREE- GREEN IPA" om het project wereldwijd te promoten bij lokale gemeenschappen, scholen/hogescholen en tegelijkertijd onze collega's, hun families en vrienden samen te brengen om deel te nemen aan het planten van bomen.

  Meer specifiek is het de bedoeling dat alle IPA-leden over de hele wereld ten minste één boom planten in hun regio's, in samenwerking met gouvernementele en niet-gouvernementele organisaties op een schaal die wordt bepaald door individuele secties/regio's.

  Het motto van het evenement zal zijn: "PLANT een TREE-GREEN IPA"

  Er is geen limiet aan het aantal boomzaailingen dat u moet planten, we raden u aan om er zoveel mogelijk te planten. Elke sectie/regio kan echter een minimumaantal vaststellen om zijn doel te bereiken. Als onderdeel van het evenement stellen we voor dat secties samenwerken met scholen en lokale gemeenschappen om de arbeidskrachten te leveren en voor de duurzaamheid van de projecten op lange termijn.

  Het evenement vindt plaats over de hele wereld (in alle 68 IPA-secties) in de week van 14 april 2024 tot en met maandag 22 april 2024. 

  Secties kunnen merchandise bedrukken om het evenement te ondersteunen, zoals t-shirts, banners, badges of andere promotieartikelen, met behulp van het nieuwe IPA-embleem en de "PLANT A TREE- GREEN IPA"

  Secties moeten het motto in het Engels en desgewenst in hun taal afdrukken.

  Deel uw foto's en video's van het evenement per e-mail naar SCC, want we zullen een prachtige video maken, die zal worden gepresenteerd tijdens het Wereldcongres in Ohrid, Noord-Macedonië.

  Gelieve ons ook de volgende gegevens te verstrekken:

  ·               Aantal leden dat heeft deelgenomen

  ·               Aantal geplante bomen

  ·               Lokale organisaties/groepen die deelnamen/steunden

  Twee leden van de sectie die de meeste zaailingen heeft geplant, worden beloond met een driedaags verblijf in Montenegro, het eerste ecologische land ter wereld, in het vijfsterrenhotel Splendid.

  Speciale erkenning zal worden toegekend aan secties met het grootste aantal deelnemers.

  Laten we samenkomen om de wereld groener te maken en tegelijkertijd de idealen en waarden van IPA te promoten.

  Stuur je reviews, foto's en video's (via we transfer) vóór 15 juni 2024 naar: greenipaproject@gmail.com.