• Overlijden Lieuwe van Hijum (secretaris district Noord-Nederland)

  30 nov 2021 Beheerder
 • Op 29 november kreeg het bestuur het zeer verdrietige bericht, dat Lieuwe is overleden. In oktober hoorden we van Lieuwe zelf, dat hij ernstig ziek was en dat genezing niet meer mogelijk was. Daardoor heeft hij zijn functie als secretaris in het bestuur van IPA Noord Nederland abrupt moeten beëindigen. Ongeveer 1 ½ week voor zijn overlijden is Lieuwe opgenomen in het MCL. In een whatsapp van vrijdag 26 november liet Lieuwe weten, dat hij voorlopig nog wel even in het ziekenhuis zou liggen, maar vanwege Corona mocht hij slechts 1 bezoeker hebben en dan ook nog steeds dezelfde. Helaas is hij 2 dagen later overleden.

  In Lieuwe verliezen we een echte IPA vriend. Hij was voorzitter van het voormalige district IPA Fryslân en secretaris van het nieuwe IPA district Noord Nederland, dat hij heeft helpen oprichten. Wij hebben hem leren kennen als een verbinder en organisator.

  Helaas hebben we hem niet meer in een persoonlijk afscheid kunnen bedanken voor zijn inzet. Bedankt Lieuwe dat je onze vriend hebt willen zijn en voor wat je voor de IPA hebt gedaan. We zullen je erg gaan missen.

  Doetie, kinderen en verdere familie van harte gecondoleerd en we wensen jullie heel veel sterkte.

  Namens het bestuur en leden van IPA Noord Nederland,

  Rein Boxum.