IPA Logo MENU
Inloggen

Het IBZ Gimborn bestaat 50 jaar. Wij willen dit gezamenlijk succes op 30 en 31 augustus 2019 met u vieren en zien daarom uit naar uw komst! Zie voor overige informatie de brochure door op de titel te klikken.

Voor deelname vindt u HIER het formulier.

IBZ Gimborn 2018

Dienen door vriendschap: ontmoeten met een warme hand, een blik in de ogen en samen leren.

De International Police Association is de enige wereldwijde organisatie van en voor politieambtenaren. De IPA heeft een eigen opleidingslocatie. Geluk voor de Nederlandse leden; deze is slechts op een steenworp afstand gelegen in Marienheide.

In het prachtige Schloss Gimborn wordt het gehele jaar door seminars georganiseerd. De onderwerpen zijn zeer divers en veelal meertalig. Collega's van over de gehele wereld komen hier naar toe om samen (maar zeker ook van elkaar) te leren. Een prachtige plek om collega´s van over de hele wereld te ontmoeten en om je kennis en vaardigheden verder uit te breiden.

Vergeet ook vooral ook niet te genieten van de prachtige omgeving. Werk je in het zweet in de nieuwe fitnessruimte. Verken de heuvelachtige natuur per mountainbike. Kom lekker bij in de nieuwe sauna.

Kilk HIER voor het IPA seminarprogramma voor 2018. Waarschijnlijk zitten er een actueel onderwerp bij die je erg aan spreekt. De vlaggen geven de talen aan welke tijdens het betreffende seminar gesproken worden.

AANMELDING & KOSTEN IPA NL LEDEN:

Aanmeldingen kunnen met vermelding van naam en voornaam, volledig adres, telefoonnummer, e-mailadres en IPA-lidnummer verzonden worden aan het landelijke bestuur.

IPA Nederland steunt de seminars van IBZ Gimborn. Daarom kunnen  Nederlandse IPA-leden in principe GRATIS  een IPA seminar volgen bij IBZ Gimborn. Een voorwaarde hierbij is dat dit lid van IPA Nederland zich aan meldt via het Landelijk Bestuur. Na instemming kan het seminar volledig gratis gevolgd worden voor wat betreft de reis- en verblijfskosten (incl. de reguliere maaltijden). Andere  kosten, zoals barkosten, zijn voor eigen rekening.

Aanmelding via e-mail: seminars-gimborn@ipa-nederland.nl of per brief naar: I.P.A. Nederland, Wilde Wingerdlaan 259, 2803 WB Gouda. Voor meer informatie  over IBZ Gimborn of over de seminars 06-30463127 of 0591-673538.

AANMELDING & KOSTEN NIET-LEDEN:

Niet leden dienen zich rechtstreeks bij IBZ-Gimborn aan te melden. Zie hieronder voor de contactgegevens.

Niet IPA-leden betalen de gebruikelijke IBZ Gimborn-vergoeding voor de deelname en het verblijf. De reiskosten zijn eveneens voor eigen rekening.

VERLOF:

Met betrekking tot het verlenen van buitengewoon verlof e.d. heeft echter het Landelijk Bestuur geen enkele zeggenschap. Het lid zal dit zelf moeten regelen bij zijn of haar werkgever.

ADRES IBZ GIMBORN:
Informations- und Bildungszentrum Schloss Gimborn
D-51709 Marienheide. Telefoon: + 49 2264 404330 Fax: + 49 2264 3713

E-mail: info@ibz-gimborn.de internet:  http://www.ibz-gimborn.de

GOED OM TE WETEN:

- De uitnodiging tot deelname met aanvullende informatie (programma en routebeschrijving) wordt ongeveer 8 weken voor het betreffende Seminar verzonden door IBZ Gimborn.

- In de seminars waar meerdere talen worden gesproken, wordt simultaan getolkt.

- Nederlandse IPA-Leden die zich rechtstreeks aanmelden bij Gimborn, kunnen geen gebruik maken van deze regeling.

- Het is ter beoordeling van het landelijk bestuur of de kosten al dan niet vergoed worden.

VOORWAARDEN VOOR DEELNAME:

- Deelname vanaf 17 jaar.

- Aanmeldingen worden in volgorde van binnenkomst ingeschreven en behandeld.

- Personen, die niet aan het volledige programma willen deelnemen, kunnen niet worden toegelaten.

- Het seminar kan alleen plaats vinden bij voldoende deelnemers.

- Bij aanmelding voor een seminar verklaart de deelnemer geen bezwaar te hebben dat zijn gegevens geregistreerd worden voor interne doeleinden.

Menu

Landelijke homepage

Lid worden

Bent u nog geen lid van IPA? U kunt uw lidmaatschap aanvragen door op onderstaande knop te klikken.

IPA lidmaatschap