• Noord-Nederland

  Welkom op de districtspagina van het district Noord Nederland

  Binnenkort hopen wij u op deze pagina meer informatie te kunnen bieden over het wel en wee van ons district. Maar zoals iedereen inmiddels weet hebben de Coronamaatregelen grote invloed op de planning van de activiteiten en ziet het er naar uit dat we pas na de zomermaanden wat meer vrijheid zullen krijgen.

  Op deze nieuwe website kunt u de geplande activiteiten straks in de algemene agenda vinden en alle IPA magazines en nieuwsbrieven van de sectie Nederland onder IPA nationaal > Magazines-Nwsbrf.
  In de rubriek nieuws zullen onder vermelding van het district of andere bronnen zoals IAC/IEB de nieuwsberichten verschijnen.

  Speciaal voor onze jongere leden hebben wij de keuze IPA Jong in het menu opgenomen. Daar zullen nieuwsberichten, verslagen en aankondigingen van activiteiten voor deze doelgroep worden ondergebracht.

  Nieuw is ook het digitaal in te vullen aanmeldingsformulier dat een koppeling heeft met de ledenadministratie in Sportlink. Dit scheelt de landelijke ledenadministratie veel tik werk en voorkomt ook fouten bij het overnemen van geschreven formulieren.

  Tot slot wordt er nog gewerkt aan het menu item Inloggen. Dit werkt nu nog niet en over de werking daarvan wordt u later geïnformeerd. 

 • Overlijden Remmelt Wiegman

  Helaas werden we, aan het eind van 2021, opnieuw geconfronteerd met een overlijden.
  Op 23 december 2021 overleed toch nog onverwachts,
  Remmelt Wiegman,  geboren 30 oktober 1940 te Assen.
  Remmelt trad in dienst bij de Gemeente Politie in Emmen en op 01 januari 1981 werd hij lid van de I.P.A. afd. Drenthe.
  Al snel trad hij toe tot het bestuur van de afd. Drenthe en ook binnen het Landelijk bestuur was Remmelt actief in verschillende commissies.
  Hij organiseerde mede de kampeerweekenden op verschillende locaties in Drenthe.
  Ook bij de organisaties van verschillende ALV’s was Remmelt actief en districts vergaderingen, werden ten huize van de familie Wiegman gehouden en zelfs bij zijn huis had Remmelt een apart woongedeelte voor o.a, buitenlandse gasten van I.P.A.
  Remmelt onderhield ook Contacten met o.a. Silkeborg in Denemarken en in de Duitse grensregio’s was Remmelt ook geen onbekende.
  Helaas liet zijn gezondheid hem zijn laatste jaren een beetje in de steek.
  We wensen zijn echtgenote Jannie, familie en verdere vrienden van Remmelt heel veel sterkte voor de komende tijd

  R.I.P. Remmelt