• Nijmegen

  Welkom op de districtspagina van het district Nijmegen

  Binnenkort hopen wij u op deze pagina meer informatie te kunnen bieden over het wel en wee van ons district. Maar zoals iedereen inmiddels weet hebben de Coronamaatregelen grote invloed op de planning van de activiteiten en ziet het er naar uit dat we pas na de zomermaanden wat meer vrijheid zullen krijgen.

  Op deze nieuwe website kunt u de geplande activiteiten straks in de algemene agenda vinden en alle IPA magazines en nieuwsbrieven van de sectie Nederland onder IPA nationaal > Magazines-Nwsbrf.
  In de rubriek nieuws zullen onder vermelding van het district of andere bronnen zoals IAC/IEB de nieuwsberichten verschijnen.

  Speciaal voor onze jongere leden hebben wij de keuze IPA Jong in het menu opgenomen. Daar zullen nieuwsberichten, verslagen en aankondigingen van activiteiten voor deze doelgroep worden ondergebracht.

  Nieuw is ook het digitaal in te vullen aanmeldingsformulier dat een koppeling heeft met de ledenadministratie in Sportlink. Dit scheelt de landelijke ledenadministratie veel tik werk en voorkomt ook fouten bij het overnemen van geschreven formulieren.

  Tot slot wordt er nog gewerkt aan het menu item Inloggen. Dit werkt nu nog niet en over de werking daarvan wordt u later ge├»nformeerd.  

 • Fietstocht in het Land van Cuijk en Maasheggen

  Zaterdag 30 april 2022 Fietstocht in het Land van Cuijk en Maasheggen. We beginnen met koffie en iets erbij alvorens te gaan fietsen een route van circa 35 kilometer. We zijn nog op zoek, maar we eindigen op een plaats war op eigen kosten iets gegeten kan worden en de organisatie nog een consumptie aanbied.

  Activiteit open voor de districten van OOST4.