IPA Logo MENU
Inloggen

Limburg-Zuid

Welkom bij district Limburg Zuid

Beste IPA-vrienden.

2020 is een echt horrorjaar geworden. Na een eerste golf van Corona in het begin van het jaar, kwam er een relatieve vrijheid. Een vrijheid waar wij als Nederlandse bevolking niet zo goed mee om konden gaan. In de zomermaanden ontstonden al de eerste tekenen. In het najaar kwamen we meteen weer in de hoge cijfers van besmetting, met een tweede golf als resultaat. Natuurlijk is niet iedereen het met de regering eens. Maar wij mensen van de groep handhavers staan toch aan het front. Ook de niet meer actieven kennen dit probleem.

Helaas heeft IPA daar ook erg veel last van gehad. Van al onze activiteiten in het jaar 2020 zijn er slechts 3 doorgegaan. Jullie zijn gewend dat wij ieder jaar veel activiteiten organiseren om met onze leden samen te zijn. Maar, gezondheid staat voorop. Ook werden de activiteiten van de ons omringende Euregio verenigingen van IPA Limburg-Noord en IPA Luik, IPA Belgisch Limburg, IPA Heinsberg en IPA Aken afgelast.

Maar wij als bestuur van IPA Limburg-Zuid gaan niet bij de pakken neerzitten. Voor volgend jaar staan er weer veel activiteiten op het programma. Natuurlijk zijn wij afhankelijk van de Coronabeperkingen, maar weet dat wij het contact met de jullie zeer belangrijk vinden. De Kroniek is daarvoor een belangrijk middel, maar wij zoeken ook regelmatig contact met mailberichten. Kijk maar eens op de activiteiten opgave van het jaar 2021.

Het bestuur van IPA Limburg-Zuid wenst ons allemaal een goede gezondheid voor de naderende tijd. Ik hoop dat de komende feestdagen ons de ruimte geven om de verstoorde contacten weer mogen versterken. Maar weet, …….. Corona regeert.

 

Frans Mouchart

 

Voorzitter

 

 

 


Nieuws

Via ACP Young / IPA In gesprek met cyber-specialist (DCSC)

Mustafa is opgeleid als forensisch onderzoeker en werkt inmiddels al jaren voor het Defense Cyber…

verder lezen »

Uitnodiging 27 ste IPA Campertreffen 2021 Duitse sectie, Verbindunsstelle Kempten

De Verbindunsstelle Kempten (D) heeft het genoegen u uit te nodigen voor het 27 ste…

verder lezen »

Agenda

Menu

Landelijke homepage

Lid worden

Bent u nog geen lid van IPA? U kunt uw lidmaatschap aanvragen door op onderstaande knop te klikken.

IPA lidmaatschap