IPA Logo MENU
Inloggen

Limburg-Zuid

Welkom bij district Limburg Zuid

Beste IPA-vrienden.

Wat wij in het begin van 2020 niet konden bevroeden was, dat onze wereld, ons land en onze vereniging moesten buigen voor de gevaarlijke tentakels van een ziektevirus. Corona heeft ons in een ijzeren greep. Gelukkig zijn we op weg ons daaraan te ontworstelen, maar dat gaat met vallen en opstaan.

Jullie zijn gewend dat wij ieder jaar veel activiteiten organiseren om met onze leden samen te zijn. Maar, wij hebben alle activiteiten op een laag pitje gezet. Gezondheid staat voorop. Als wij bij een activiteit niet kunnen staan voor ieders gezondheid, gaat de activiteit natuurlijk niet door.

Ook zijn de activiteiten van de ons omringende Euregio IPA-verenigingen van IPA Limburg-Noord en IPA Luik, IPA Belgisch Limburg, IPA Heinsberg en IPA Aken afgelast.

Maar er is licht in deze schemering.Op de laatste conferentie van onze Minister-President op 24 juni zijn er verdere versoepelingen aangekondigd. Dat betekent dat wij vanaf eind augustus weer gaan starten met de eerder uitgestelde activiteiten. Op 25 augustus organiseren wij weer onze DLV en andere uitgestelde activiteiten komen in de maand september weer aan de orde. Zie hiervoor onze berichtgeving.

Terwijl ik dit voorwoord schrijf is de zomer net begonnen. Het prachtige weer van de lente heeft ons “coronalijden” behoorlijk verzacht. Ook voor de zomer ziet het er best uit. Misschien gaan we dan niet naar verre landen op vakantie, maar dan is vakantie in ons eigen land of in een van de ons direct omringende landen wel een zeer goed alternatief.

Het bestuur van IPA Limburg-Zuid wenst ons allemaal een goede gezondheid en voor de naderende tijd, een prachtige zomer. Tot ziens bij onze aanstormende activiteiten.

Frans Mouchart

Voorzitter

 

 

 


Nieuws

Stichting WEP en de IPA

Als IPA Nederland zijn wij altijd bezig om onze mooie organisatie verder te ontwikkelen en zoeken…

verder lezen »

Online seminar IBZ Gimborn

IBZ Gimborn, is verheugd om de details aan te kondigen van een nieuw online seminar dat in…

verder lezen »

Heisessie LB in Gimborn

Het Landelijk Bestuur van de IPA heeft van vrijdagmiddag 7 augustus tot en met zondagmorgen 9…

verder lezen »

Agenda

Limburg-Zuid: Forelvissen in Wylre

26 september 2020 - Wylre achter Brands bierbrouwerij

bekijken »

Menu

Landelijke homepage

Lid worden

Bent u nog geen lid van IPA? U kunt uw lidmaatschap aanvragen door op onderstaande knop te klikken.

IPA lidmaatschap