IPA Logo MENU
Inloggen

Limburg-Zuid

Aankomende evenementen

Jaarlijkse Normandië reis: van 20 tot en met 24 september 2019

Workshop schilderen op 10 oktober 2019 om 19:00 uur

Traditionele mosselavond: 8 november 2019 om 18:00 uur

Workshop Kerst/Adventskrans maken: In het OBT centrum te Kerkrade, Tunnelweg 123

Voor alle evenementen komt nog informatie beschikbaar op de website en in de Kroniek.

Verslag 60 jarig jubileum

Hierboven kunt u het verslag lezen/downloaden van het 60 jarig jubileum van IPA Limburg Zuid

Jeu de boules-toernooi IPA Limburg-Zuid 4 september 2019

Jeu de boules-toernooi IPA Limburg-Zuid.

Woensdag, 4 september 2019 te Eijsden,

Beste IPA-vrienden. Zoals kortheidshalve in de Kroniek van afgelopen juni en eerder gemeld, wordt op 4 september a.s. het Jeu de Boules-toernooi georganiseerd. Dit stond gepland voor juni jl., maar kon door bijzondere omstandigheden geen doorgang vinden.

Ook nu vindt deze sportieve aangelegenheid weer plaats op de jeu de boules-banen van SVME aan de Pisartlaan 3 6245 SK te Eijsden (tel. 043-4092484 die dag). De spelleiding ligt, net als voorgaande jaren in handen van collega IPA-lid Jo Janssen en zijn secondanten (leden van SVME). Door loting worden er koppels gevormd die in een halve competitie uitmaken welk koppel de winnaar wordt. Daarna maakt het winnend koppel in een finale strijd onderling uit wie de toernooiwinnaar is.

Evenals voorgaande jaren In de rust/pauze van het toernooi bestaat de mogelijkheid om een lunch te nuttigen. Deze lunch wordt geserveerd in de kantine van vv SVME. Bij aankomst om 10.30 uur, staat de koffie en vlaai voor U klaar.

De aanvang van het toernooi is gepland om 11.00 uur. Omstreeks 12.30 uur wordt de lunch geserveerd, waarna om 14.00 uur de strijd wordt vervolgd. Als alles volgens planning verloopt is om 16.00 uur de winnaar bekend en kunnen de prijzen worden uitgereikt.

De kosten van deelname voor IPA leden/sympathisanten bedragen € 9, - (koffie/vlaai; lunch; evt. consumptie). Gastspelers € 11, -.

Aanmelden vóór zondag 1 september 2019 bij Nico Willems, op E: senioren-limburg-zuid@IPA-nederland.nl of senior_IPA_LbZ@ziggo.nl Afmelden na 2 september 2019 betekent deelname. (I.v.m. gemaakte kosten)

Hopelijk tot ziens op deze dag,

Namens het bestuur IPA-LbZ, groetend, Jo Janssen/Nico Willems,

NEDERLANDSE CAMPERAARS GEZOCHT!!

Al 25 keer is er een z.g. Campertreffen georganiseerd voor IPA-leden in het bezit van een camper. Gebruikelijk is het om dit in Duitsland of Oostenrijk te houden. In 2010 is in het voormalige district De Baronie van Breda voor de eerste keer in Nederland een dergelijk camper-treffen succesvol georganiseerd.

Door het district Limburg-Zuid wordt voor de 2ekeer dit campertreffen in Nederland georganiseerd  in het prachtige Limburg.

Wanneer          : van 20 tot en met 23 juni 2019;

Waar                : In Valkenburgop familiecamping De Bron, www.camping-debron.nl

                          Deze camping is van alle gemakken voorzien, zoals een zwembad, speeltuin, 

                           Sportvelden, gratis Wifi en een goed restaurant;

                          Voor elke camper is een plaats van 120 m², inclusief 6 Amp stroom, gereserveerd;

Kosten            : € 200,- voor twee personen en € 160,- voor één persoon.

                          Deze kosten zijn inclusief de standplaats en het diner op donderdag en zaterdag en

                            het vervoer per bus voor de diverse excursies.

Info                  : er is een uitgebreid programma voor deze dagen! Voor nadere info daarover, kunt u 

  contact opnemen met de organisator. Hij zorgt dan ook voor een inschrijfformulier en 

  andere benodigde informatie!!

Opgeven          : vóór 1 februari 2019

Organisator     : Phia en Harrie Eijkelenberg

                          harrie@eijkelenberg.nl

                          06-48490122

Het zou leuk zijn, als er deze keer veel Nederlandse camperaars mee zouden doen!!

Reisverslag naar Rostock september 2018

Omdat het reisverslag te groot is om hier te plaatsen kunt het HIER downloaden.

IPA reis 2018 naar Rostock e.o.

De “winter” heeft een van zijn laatste optredens gehad en begint langzaam plaats te maken voor een ontluikend voorjaar. Dit geeft bij velen weer de kriebels om uit de winterslaap te ontwaken en zich op te maken om alle andere mooie gewenste voornemens ten uitvoer te brengen. Daaronder vallen zeer zeker ook de geplande vakanties en andere activiteiten.

Een daarvan is zeer zeker onze IPA-LbZ-reis met 70 deelnemers in september a.s. naar de Ostsee-Vorpommeren-Mecklenburg, met verblijf in het InterCity-hotel te Rostock.

Samen met het bestuur van de IPA-Rostock hebben we een voorlopig programma opgesteld om op deze 5-daagse reis een gevarieerd en volle invulling van ons verblijf te verwezenlijken.

Zoals eerder vermeld reizen we vanaf donderdag 13 september met een “dubbeldekker” van de firma All Drive uit Genk(B)

Deze bus biedt plaats aan 79 personen, waarvan een deel, 19 personen, in het beneden gedeelte en 60 personen in de bovencabine kunnen zitten.

We vertrekken op donderdag 13 september in de vroege morgen vanuit Eijsden, gaan dan via de stopplaatsen Maastricht(Geusselt), Hulsberg, Urmond en Roermond naar Venlo alwaar de deelnemers van Limburg Noord kunnen aanhaken. Verder gaat het dan via het Ruhrgebied naar onze bestemming, uiteraard met de nodige “stop’s” onderweg. De planning is dat we rond 19.00 uur bij het hotel in Rostock zijn.

In Rostock worden we verwelkomt door Matthias Bartsch, vz. IPA Verbindungsstelle Rostock en is er vervolgens het welkomstdiner.

Het voorlopige programma voor ons verblijf ziet er als volgt uit:

Dag 1: reisdag als boven omschreven;

Dag 2: ‘s Morgens, mogelijk bezoek aan Fachhochschule(Politie) met bezoek aan schietbaan; “IBT”-centrum; college- en oefenlokaal Kriminal Polizei. (Mogelijkheid voor nuttigen van lunch in de mensa.)’s-Middags staat er een bezoek gepland aan “Karl’s Erdbeerhof”, met de mogelijkheid voor lunch, koffie met gebak e.d.

Dag 3: Bezoek binnenstad Rostock onder leiding van IPA collega’s, waarna boottocht vanaf de haven Rostock naar Warnemünde, met rondgang en bezoek diverse bezienswaardigheden.

Dag 4: Bezoek Bad Doberan met een rit met de traditionele “Molli” naar Heiligendamm en Kühlungsborn, ook nu weer tijd om te “bummeln” op de Seebrücke en strandpromenade.

Dag 5: Deze is gepland voor de terugreis en kan nog aangepast worden m.b.t. stopplaatsen of activiteiten.

De deelnemers aan deze reis krijgen middels een aparte email meer uitgebreide en toegespitste informatie omtrent vertrektijden e.d.

 

Leon en Nico.

Menu

Landelijke homepage

Lid worden

Bent u nog geen lid van IPA? U kunt uw lidmaatschap aanvragen door op onderstaande knop te klikken.

IPA lidmaatschap