• Ledenvergadering 7 maart 2024 en (huldiging van de jubilarissen)

  9 feb 2024 Beheerder
 • Ledenvergadering 2024 en (huldiging van de jubilarissen) 

  Beste leden,

  Het is weer tijd voor onze jaarlijkse Algemene  Ledenvergadering.

  Graag nodigen wij u van harte uit om deel te nemen aan deze belangrijke bijeenkomst.

  En uiteraard niet te vergeten de jubilarissen. Tevens willen wij u onder het genot van een hapje en een drankje alvast het een en ander mededelen over de 60e verjaardag van IPA Nederland welke wij uitgebreid gaan vieren met onze leden.

  Wij nodigen u dan ook van harte uit om op  donderdag 7 maart 2024van 15.30 tot 18.30 uur de ledenvergadering en aansluitend de huldiging van de jubilarissen te vieren.

  En aan te geven of u alléén de ledenvergadering kan bijwonen of beide. Wij beloven u dat u er zeker geen spijt van zal krijgen gezien de heerlijke gerechten.

  Wij hopen u te mogen verwelkomen in u welbekende  Grand Café 1837, Kerkweg 2,  2631 CD Nootdorp met ruim voldoende eigen parkeerplaatsen.

  Zet u deze datum alvast in uw agenda. We hopen onze IPA-leden in grote getale te mogen begroeten.

  Belangrijk is, of u met de vele aanbiedingen van het heerlijke hapjes allergieën of vegetariër bent, dan wordt daar zeker rekening mee gehouden. 

  Wel verzoeken wij u om de evenementen commissie in verband met reservering en voorbereiding voor vrijdag 23 februari a.s. te laten weten of u en uw partner aanwezig zullen zijn. Uw reactie kunt u doorgeven via het mailadres  evenementen-denhaag@ipa-nederland.nl

  Heeft u geen email dan graag via het telefoonnummer 0628400851 van Cor Koopman. 

  Namens het bestuur IPA district Den Haag.