• In tegenstelling tot allerlei geruchten blijven de Coronamaatregelen voorlopig gehandhaafd.

  Mogelijk dat er eind april een verlichting van de maatregelen komt, maar ook dat is nog niet zeker.
  Daarom heeft het Landelijk Bestuur besloten om de Algemene Ledenvergadering, die gepland stond op donderdag 27 mei 2021, wederom te verplaatsen. De nieuwe datum is 28 oktober 2021 in Venlo.

  Redenen hiervan zijn dat vele bestuurders in de kwetsbare doelgroep vallen en wij geen enkel risico willen nemen dat iemand van ons besmet raakt met het virus. De verwachting is dat iedereen in juli 2021 zijn inenting heeft gehad, dat de zomer een daling van het aantal besmettingen laat zien en dat we in het najaar, hopelijk, naar “normaal” kunnen gaan.

  Om toch de districtsbesturen goed te kunnen informeren en op de hoogte te houden van de ontwikkelingen heeft het Landelijk Bestuur voorgesteld om in de maanden mei en juni weer clustervergaderingen te houden met de districten. De clusters zijn samenstellingen van districten en het LB heeft daarom zes bijeenkomsten in het land voorgesteld. Vorig jaar waren deze bijeenkomsten een succes.
  Ook op het gebied van activiteiten ligt er veel stil en we hebben de hoop dat dit ook in het najaar weer wordt opgestart.
  Daarom wenst het LB alle leden nog heel veel sterkte, doorzettingsvermogen en……blijf gezond!

  Kees Jongh
  Algemeen secretaris