• Beste leden, 

  Zoals jullie van ons gewend zijn gaan we dit jaar wederom karten. De kosten voor deze activiteit bedragen 20 euro voor leden en 25 euro voor evt aanhang.

  Minimaal aantal deelnemers is 14 en maximaal 28 dus wees er snel bij.

  Opgave via: evenementen-amsterdam-nh@ipa-nederland.nl

  Programma 

  15.00 uur Ontvangst

  Bij binnenkomst wordt u van harte verwelkomd in de voor u gereserveerde VIP ruimte. In de VIP ruimte heeft u uitzicht op de kartbaan en ons Adventure Indoor Park.

  U kunt onder het genot van een drankje de bochtencombinaties alvast bestuderen.

  15.30 uur Rijdersbriefing

  Een ervaren Race-Instructor neemt met u het programma door en gaat op entertainende, maar duidelijke wijze de regels aan u uitleggen. Ook zal hij nog wat rij-tips onthullen en eventuele vragen beantwoorden. 

  16.00 uur Kwalificatie in 2 groepen

  Per groep maximaal 14 personen – heat is 10 minuten

  De kwalificatie is het beginpunt. Tijdens de kwalificatie kunt u de baan leren kennen en de kart onder de knie krijgen. De kwalificatie is niet alleen bedoeld als oefening, de snelste ronde van elke rijder bepaalt namelijk de startpositie voor de volgende heat. Wanneer u de snelste tijd neerzet, heeft u het recht om op pole-position te starten tijdens de volgende heat, de ideale uitgangspositie natuurlijk!

  Tijdens het kartprogramma serveren wij op diverse momenten warm bittergarnituur. 

  16.50 uur Race in 2 groepen

  De kwalificatie is geweest, de startvolgorde is dus bekend. Eén voor één wordt u naar de startopstelling gestuurd. Zodra het hele veld zijn plek heeft gevonden, gaat het licht op rood en na enkele seconden springt het op groen!

  De start is een cruciaal moment, zit u aan de goede kant bij het insturen van de eerste bocht, of zit u verkeerd en moet u helemaal achteraan aansluiten om aan een inhaalrace te beginnen? Volgas racen tot aan de finishvlag om zo hoog mogelijk te eindigen! 

  17.40 uur Finale snelste 14 deelnemers

  De finale is alleen voor de allersnelsten. In deze finale wordt bepaald of u het podium haalt of niet. U kunt in de vorige heats altijd in de top hebben gezeten, maar als u er niet tussen zit staat u met lege handen! 

  17.50 uur Prijsuitreiking en Evaluatie

  Tijdens de prijsuitreiking worden de gebeurtenissen van de finale uitvoerig besproken. Wie maakte er een fraaie inhaalactie en wie ging de fout in en moest achteraan aansluiten? Daarna worden de 3 beste finalisten naar het podium gevraagd, alwaar ze de speciaal voor u gegraveerde trofeeën in ontvangst nemen.

  Zodra ze op het podium staat kan ‘HET WILHELMUS’ natuurlijk niet ontbreken! Na de prijsuitreiking is er uiteraard nog gelegenheid om na te babbelen onder het genot van een hapje en een drankje. 

  18.15 uur Einde programma 

  Coronel Kartracing 

  Havenstraat 295

  1271 GD Huizen