• IPA-Motorclub

  Welkom op de districtspagina van het district Motorclub

   De IPA-motorclub is het jongste clubje binnen IPA Nederland, niet qua leeftijd, maar wel vanaf de oprichting in 1999.

  Een district dat ongeveer 95 leden telt, en zich ook hoofdzakelijk bezighoudt met uiteraard motorrijden.

  We hebben meerdere toertochten per jaar, op wisselende dagen en die zijn altijd wel heel gezellig en een uitstekende gelegenheid om de saamhorigheid te bevorderen. En dat die saamhorigheid er is merk je zeker als je meerijdt. En om de paar jaar proberen we een meerdaagse toertocht in het buitenland te organiseren.

  Het bestuur is ook anders samengesteld dan bij andere districten. Naast het dagelijks bestuur en een webmaster hebben we drie toercommissarissen die ritten organiseren om alle leden een heerlijke toerdag te bezorgen. En dat lukt altijd. Alleen het weer hebben ze niet in de hand.

  De motorclub heeft ook contacten met buitenlandse districten met een motorclub en met individuele leden. Dat is een motorclub uit Engeland (Yorkshire), Schotland en leden uit Duitsland en Belgiƫ. Over en weer bezoeken we elkaars evenementen of motortochten.

  En die contacten zijn waardevol en worden gekoesterd. We zijn altijd weer verheugd als we ze zien op onze bijeenkomsten, meestal tijdens een jubileum.

  En ja, in 2024 bestaan we 25 jaar. Dan is ons jubileum. Dat gaan we vieren. Wil je erbij zijn, geef je dan op voor de IPA motorclub.

  Het aanmeldingsformulier vind je op de website www.ipa-nederland.nl Vul in dat je lid wilt worden van district motorclub en wij verwelkomen je graag.

 • Klik voor IPA-MC Website
 • * * * Blue Rider * * *
 • IPA MC Blue Rider 1-2024
 • IPA MC Blue Rider 2-2023
 • IPA MC Blue Rider 01-2023