• Vanaf vandaag kunnen medewerkers van politie, brandweer, douane en Dienst Justitiële Inrichtingen van over de hele wereld zich inschrijven voor de World Police & Fire Games 2022. Dit grootse breedtesport evenement met 63 sportonderdelen vindt voor het eerst in de historie plaats in Nederland. 
   
  De 19e editie van de WPFG2022 zal plaatsvinden van vrijdag 22 tot en met zondag 31 juli 2022. Rotterdam is het kloppend hart van dit unieke evenement. Tijdens de WPFG2022 zijn er - verspreid over heel Nederland - maar liefst 45 locaties waar activiteiten worden georganiseerd. 

  Naast de vele sportonderdelen en side-events in Rotterdam, wordt op het Willemsplein een Athletes Village gecreëerd. Oftewel, een bruisende ontmoetingsplek voor iedereen die bij de spelen betrokken is. Naast waardevolle ontmoetingen kan hier genoten worden van een cultureel programma en sportdemonstraties.
   
  Ontmoeten, sportiviteit & respect
  “De World Police & Fire Games 2022 zet sport in als middel om ontmoetingen tussen hulpverleners tot stand te brengen. Daarnaast willen wij sportiviteit stimuleren en respect genereren voor al die hulpverleners die dag en nacht voor ons klaar staan. Vandaar dat het motto van deze editie is: In Sport We Unite,” aldus Eva van der Vegt, managing director WPFG2022.

  Entry Book
  Het officiële Entry Book voor de WPFG2022 is gepubliceerd op de website. In het Entry Book lees je alle informatie over de WPFG2022, zoals de inschrijving, sporten, accommodaties en veel meer.

  Accommodatie
  Deelnemers aan de WPFG2022 komen bij verschillende hotels in aanmerking voor korting. Boek je kamer altijd tegen de scherpste prijzen via onze website. Klik hier om de lijst met deelnemende accommodaties te bekijken.
   
  Inschrijven
  Inschrijven voor de WPFG kan via de website.