• Voor het inloggen op de website van IPA Nederland (Inloggen) heeft u een andere gebruikersnaam en wachtwoord nodig als dat voorheen het geval was. Als u op INLOGGEN klikt krijgt u een scherm te zien met boven in de tekst SPORTLINK Account. U vult daar bij gebruikersnaam het lidmaatschapsnumer in dat vermeld is op uw ledenpas 2022. Weet u het wachtwoord niet meer dan klik je vervolgens op Wachtwoord vergeten. In het daar op volgende scherm wordt u nogmaals gevraagd uw gebruikersnaam in te vullen en klikt u daarna op Aanvragen.

    Er wordt dan een mail naar het emailadres gezonden dat in onze ledenadministratie van u bekend is.
    Via een link in deze mail kunt u zelf een wachtwoord aanmaken en dit vervolgens samen met uw nieuwe gebruikersnaam gebruiken om in te loggen.  In het gesloten gedeelte van de website vindt u uw eigen persoonlijke gegevens en vanuit de IPA gedeelde informatie!

    Mocht het emailadres dat bij onze ledenadministratie van u bekend is niet meer juist zijn, dan zal u dus geen bericht ontvangen en dient u het juiste adres eerst door te geven aan ledenadministratie@ipa-nederland.nl