• Het-Groene-Hart

  Welkom op de districtspagina van het district Het Groene Hart

  Binnenkort hopen wij u op deze pagina meer informatie te kunnen bieden over het wel en wee van ons district. Maar zoals iedereen inmiddels weet hebben de Coronamaatregelen grote invloed op de planning van de activiteiten en ziet het er naar uit dat we pas na de zomermaanden wat meer vrijheid zullen krijgen.

  Op deze nieuwe website kunt u de geplande activiteiten straks in de algemene agenda vinden en alle IPA magazines en nieuwsbrieven van de sectie Nederland onder IPA nationaal > Magazines-Nwsbrf.
  In de rubriek nieuws zullen onder vermelding van het district of andere bronnen zoals IAC/IEB de nieuwsberichten verschijnen.

  Speciaal voor onze jongere leden hebben wij de keuze IPA Jong in het menu opgenomen. Daar zullen nieuwsberichten, verslagen en aankondigingen van activiteiten voor deze doelgroep worden ondergebracht.

  Nieuw is ook het digitaal in te vullen aanmeldingsformulier dat een koppeling heeft met de ledenadministratie in Sportlink. Dit scheelt de landelijke ledenadministratie veel tik werk en voorkomt ook fouten bij het overnemen van geschreven formulieren.

  Tot slot wordt er nog gewerkt aan het menu item Inloggen. Dit werkt nu nog niet en over de werking daarvan wordt u later geïnformeerd. 

  Zie ook onze facebook pagina : Het Groene Hart

 • DLV Het Groene Hart

 • Beste IPA leden, 

  Het bestuur van IPA district Het Groene Hart nodigt u hierbij van harte uit voor:

   

  de District Leden Vergadering 2022

  donderdag 21 april 2022, aanvang 16.00 uur

  locatie de boerenstal van Grand Café 1837, Kerkweg 2, 2631 CD Nootdorp

  (Grand Café 1837 beschikt over voldoende eigen parkeerplaatsen)

   

  Aansluitend op de District Leden Vergadering zullen om 17.30 uur de Jubilarissen van 2020, 2021 en 2022 worden gehuldigd. Het geheel zal worden afgesloten met een ‘voorjaarstoost’ voor 2022, het jaar waarin we bovendien ons 70-jarig bestaan zullen vieren. Met betrekking tot de activiteiten in het kader van onze verjaardag , zal een tipje van de sluier worden opgelicht. 

  Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen we de afgelopen tijd nog eens de revue laten passeren maar bovenal vooruit kijken. Zet daarom datum, tijd en locatie alvast in uw agenda.

  We hopen de IPA-leden van district Het Groene Hart in grote getale te mogen begroeten. 

  Voor de organisatie van de DLV 2022 en de ‘voorjaarstoost’ is het van belang te weten of u enkel  bij de DLV 2022, de ‘voorjaarstoost’ of beiden aanwezig zult zijn.  U wordt verzocht uiterlijk 8 april 2022 te laten weten of u en uw partner aanwezig zullen zijn.  Uw reactie kunt u via de mail doorgeven op:

  evenementen-het-groene-hart@ipa-nederland.nl  of op 0628400851 van Cor Koopman

  Bij deze reactie kunt u tevens kenbaar maken ofdat er ten aanzien van de hapjes rekening gehouden moet worden met dieetwensen  of allergieën.

  Namens het bestuur IPA district Het Groene Hart,  

  Kees Zandbergen

 • Driedaagse reis naar Trier en Bitburg

  Het IPA district Het Groene Hart heeft op 13,14 en 15 mei 2022 een driedaagse reis naar Trier en Bitburg kunnen organiseren.

  Zie voor het programma en deelnamen de BIJLAGE