IPA Logo MENU
Inloggen

Gooi en Vechtstreek

Vakantiewoning "het Tuinhuis"

In het Brabantse Escharen ligt het landgoed “Den Elsbosch”, dat grenst aan een prachtig natuurgebied. Op dit landgoed staat een mooi vakantiehuis van een IPA-collega, die dit huis wil verhuren. Het perceel en zijn directe omgeving zijn een paradijs voor de meest uiteenlopende vogels en andere dieren. U vindt hier een oase van rust. Op korte afstand zijn meerdere  leuke plaatsjes te bezoeken met  diverse uitgaansmogelijkheden.

   

Landgoed Den Elsbosch is een prima vertrekpunt zowel voor de natuurliefhebber als de sportieveling.  Het verblijf is in 2011 volledig gerenoveerd tot een behaaglijke en comfortabele vakantiewoning. Er zijn 2 slaapkamers voor samen 4 personen. Eventueel kunt u voor een 5de persoon een vouwbed of luchtbed kwijt. De badkamer is modern, evenals de keuken. Er is een veranda om gezellig buiten te zitten. Het huisje wordt verwarmd door een houtkachel. In overleg is uw hond welkom.

In de aangrenzende vijver kunt u heerlijk vissen.

Kortom…..probeert  u deze luxe vakantiewoning in deze verrassende omgeving eens uit.

Prijs per woning per nacht:    vr-ma : €  50,-per nacht   ;    weekend  €  150,-     ;    midweek €  160,-    De schoonmaakkosten zijn € 25,-.   

Voor informatie: Tel: 06-29040938 /06-29040939   E-mail: info@den-elsbosch.nl</nbsp; >

IPA Huis Frankrijk

De afdeling IPA- Seine Saint Denis heeft de beschikking over een mooi officieel IPA-huis, dat staat in het dorpje Villemomble. Dat huis staat niet ver van Parijs. Een paar minuten lopen naar het station ‘Le Raincy’ en dan rijdt u met de trein(RER) in ca 15 minuten naar het centrum van Parijs. Lijn “E” (CHELLES – PARIS : Gare du Nord of Haussmann St Lazare). Het huis is geschikt voor 4 personen. Er zijn 2 slaapkamers, ieder voor  2 personen. Verder een badkamer met douche, een kompleet ingerichte keuken met een magnetron, tv, wifi, Tuin en parkeerplaats voor uw auto, dichtbij winkels en restaurants. Naar Eurodisney is het 30 km met de trein. (RER-trein lijn“A”, Marne-la-Vallée-Chessy ofde snelweg  A4). 

Klik HIER voor Google MAP                                                                           

Korte vakantie of uitstapje maken? Een IPA-huis in Portugal ... Waarom niet??

Regelmatig verschijnen er in dit bulletin nieuwe IPA-huizen of accommodaties van IPA-leden waar u tegen zeer redelijke prijzen kunt overnachten en /of logeren. Deze keer mogen we u het, voor ons, nieuwe IPA-huis in het zuiden van Portugal “aanbieden”. Een enkele Nederlander heeft dit huis ontdekt, maar houdt dit blijkbaar geheim. Nou, daar moet gauw een eind aan komen, want dit juweeltje moet bij ieder reislustig en /of zonaanbiddend IPA-lid bekend worden.(Vliegen naar Portugal is doorgaans heel goedkoop. En….je bent echt uit.)

Klik voor een volledige beschrijving HIER

Menu

Landelijke homepage

Lid worden

Bent u nog geen lid van IPA? U kunt uw lidmaatschap aanvragen door op onderstaande knop te klikken.

IPA lidmaatschap