IPA Logo MENU
Inloggen

Via ACP Young / IPA In gesprek met cyber-specialist (DCSC)

Mustafa is opgeleid als forensisch onderzoeker en werkt inmiddels al jaren voor het Defense Cyber Security Centre (DCSC). Als je hem vraagt wat er zo mooi is aan zijn werk, dan kan hij dit zoals hij het zelf zegt: ‘binnen grenzen’ levendig vertellen.

ACP Young en IPA hebben Mustafa uitgenodigd om iets van zijn werk te delen. Hiervoor organiseren IPA en ACP Young twee bijeenkomsten via Microsoft Teams. De eerste bijeenkomst is vrijdag 27 november van 12.00 tot uiterlijk 13.30 uur. De tweede bijeenkomst is op woensdag 2 december van 16.00 tot uiterlijk 17.30 uur. In zijn presentatie geeft Mustafa antwoord op de vraag: hoe zorg je ervoor dat je in een wereld waarin techniek steeds belangrijk wordt en waarin steeds meer van ons leven zich digitaal afspeelt (privé maar ook zakelijk) je als politiemens veilige, digitale keuzes maakt? Een actuele vraag voor iedereen bij de Politie die zakelijk of privé gebruik maakt van sociale media en/of op een andere manier online informatie deelt.

Wil jij ook aanwezig zijn? Meld je dan nu aan door met je @politie mailadres aan mail te sturen aan: ledencontact@acp.nl. Meld op welke datum je aanwezig wilt zijn. Heb je al een vraag voor Mustafa? Zet die dan in je mail. Wij zorgen ervoor dat hij deze van tevoren te lezen krijgt. Uiteraard is er ook tijd om je vragen te stellen. Na aanmelding ontvang je via het mailadres waarop jij je hebt aangemeld van ons een digitale code.

 

 

 


Meer nieuws

Via ACP Young / IPA In gesprek met cyber-specialist (DCSC)

Mustafa is opgeleid als forensisch onderzoeker en werkt inmiddels al jaren voor het Defense Cyber…

verder lezen »

Uitnodiging 27 ste IPA Campertreffen 2021 Duitse sectie, Verbindunsstelle Kempten

De Verbindunsstelle Kempten (D) heeft het genoegen u uit te nodigen voor het 27 ste…

verder lezen »

Mutaties in MIJNIPA vanaf heden niet meer mogelijk voor leden en districtsbestuurders

In verband met de conversie van het huidige ledenadministratiesysteem MIJNIPA naar een nieuw…

verder lezen »

IPA mondkapjes van district Amsterdam- Noord Holland

Wij zijn politiemedewerkers in opleiding binnen de eenheid Amsterdam

 

verder lezen »

Lid worden

Bent u nog geen lid van IPA? U kunt uw lidmaatschap aanvragen door op onderstaande knop te klikken.

IPA lidmaatschap