IPA Logo MENU
Inloggen

International Travel Information Formulier

Dit is een belangrijk formulier voor de aanvrager van een IPA bezoek in het buitenland. Zonder dit ingevulde formulier worden aanvragen niet in behandeling genomen.

Het formulier dient te worden verzonden aan travel@ipa-nederland.nl

Voor een overzicht van alle IPA-huizen per land klik HIER.

(Update JUNI 2018) 

IPA B&B "Havenzicht" te Eastermar

B&B Havenzicht gelegen aan de rand van het rustieke dorpje Eastermar tussen de meren De Leyen en het Bergumermeer. Havenzicht is direct gelegen aan de jachthaven van Eastermar en is ook per boot bereikbaar. De B&B heeft aanlegmogelijkheden voor boten/kano’s. Terras aan het water met vismogelijkheden. Kano’s aanwezig.

Eastermar ligt in het prachtige natuurgebied De Friese Wouden en aan de wandelroute lauwersoog-Steenwijk. De B&B is een ideale uitvalsbasis voor boot, fiets en wandeltochten. De natuurgebieden van Earnewâld en Lauwersmeer kunnen direct per boot bereikt worden. De eilanden Ameland en Schiermonnikoog zijn goed bereikbaar voor een dagje uit.

Er is een familiekamer aanwezig met drie slaapplaatsen met TV enz. Tevens ėėn, 2 pers. Slpk en een 1 pers.slaapkamer. Babypakket aanwezig. Aparte keuken en toilet/badruimte.

Alle voorzieningen, zoals horeca, dorpssuper, slager enz zijn op directe loopafstand aanwezig. Voor gezellig winkelen, ligt Easterrmar onder de rook van Drachten en Leeuwarden.  

Prijzen: € 15. per persoon per nacht voor IPA leden, zonder ontbijt. Desgewenst kan dit in overleg geregeld worden. Binnen is rookvrij.

Reserveren op tel.nr. 0512-472696 of 06.27135733

Mail to:  havenzicht@hotmail.com                                   

Menu

Landelijke homepage

Lid worden

Bent u nog geen lid van IPA? U kunt uw lidmaatschap aanvragen door op onderstaande knop te klikken.

IPA lidmaatschap